Make-up

De kwaliteits make-up van Ariane Inden is:

 1. Ongeparfumeerd
 2. Hypo-allergeen
 3. Geheel diervriendelijk – Vegan
 4. Niet afsluitend voor je huid
 5. Veelal op waterbasis
 6. Veelal met een zonbeschermingsfactor

Make-up producten van Ariane Inden geven een extra bescherming over je huidverzorging heen. Vitamine E is een anti-oxidant en beschermt je huid tegen alle schadelijke milieu invloeden. Daarbij is zonbeschadiging een grote factor voor huidveroudering, dus een extra bescherming tegen de zon kan zeker geen kwaad!

Make-up & Workshops

Bij onze salon kan je terecht om je voor een speciale gelegenheid mooi op te laten maken, voor de perfecte bruidsmake-up look en óók om echt de kneepjes van het vak te leren door middel van verschillende make-up workshops.

Heb je altijd al willen weten hoe je je huid het beste kunt verzorgen? Welke reiniging het beste bij jouw huid past en hoe deze te gebruiken? Welke make-up kleuren en texturen het meest voor jou geschikt zijn?

Maak een afspraak voor een workshop, in je eentje of gezellig samen, en leer alles op het gebied van huidverzorging & make-up!

Make-up voor speciale gelegenheid

Voor iedere gelegenheid is er een mooie make-up look. De visagist staat voor je klaar om je make-up voor speciale gelegenheden te verzorgen. Denk hierbij aan:

 1. Een bijzonder jubileumfeest
 2. Gala of première
 3. Sollicitatie gesprek of een eerste werkdag
 4. Bruiloftsfeest
 5. Fotoshoot

Je kunt hiervoor altijd een afspraak maken en jouw wensen overleggen. De visagist kan je van professioneel advies voorzien en voorbereiden op deze speciale dag!

€ 27,50

Make-up Atelier workshop

Korte, maar leerzame workshop om jezelf te leren voorzien van een prachtige make-up look!

 • Persoonlijk make-up advies
 • Tips & tricks over accentueren & de juiste kleuren
 • Ontdek je mooiste make-up look!

De tijdsduur van de Make-up Atelier workshop bedraagt ongeveer 30 minuten.

€ 35

Beauty School workshop

Tijdens deze workshop krijg je uitleg en advies op het gebied van huidverzorging & make-up. De inhoud van de Beauty School Workshop ziet er als volgt uit:

 • Specialistisch huidadvies op basis van 48 huidtypen het na afloop een persoonlijk Perfect Skin System.
 • Uitleg over dagelijkse verzorging: reinigingsproducten en crèmes en hoe deze te gebruiken.
 • Uitleg over welke make-up producten het meest geschikt zijn voor jouw huidtype met een prachtige make-up look na afloop!

De tijdsduur van de Beauty School workshop bedraagt ongeveer 50 minuten.

€ 50 p.p.

Max. 4 personen (meer personen in overleg)

VIP Beauty Experience workshop

De VIP Beauty Experience is een zeer uitgebreide workshop waarin je alles te weten komt over huidverzorging en make-up en het leukste is, je mag er helemaal zelf aan de slag onder begeleiding van een Ariane Inden Specialist.

 • Specialistisch huidadvies op basis van 48 verschillende huidtypen. De inhoud van de workshop wordt hier vervolgens op aangepast.
 • Uitleg over reiniging, scrubs, fruitzuur complexen, maskers, ampullen, dag- en nachtverzorging en nog veel meer. Je leert deze op de beste manier toe te passen en mag vervolgens hier zelf mee aan de slag.
 • Uitleg over welke make-up producten het meest geschikt zijn voor jouw huidtype. Trends, do & don’ts worden met je doorgenomen. De specialist maakt één helft van je gezicht op en vervolgens mag je de andere helft zelf doen. Helemaal naar je eigen voorkeuren.
 • Na afloop van de workshop krijg je een persoonlijk Perfect Skin System en een make-up gezichtje met de producten die tijdens de workshop zijn gebruikt. Leuk en handig voor later als je nog eens terug wil kijken op deze leerzame dag.

De tijdsduur van de VIP Beauty Experience workshop bedraagt ongeveer 2 uur.

€ 100 p.p.

Max. 4 personen (meer personen in overleg)

Bruidsmake-up

Laat je voorzien van een stralende bruidsmake-up op jouw dag!
Een bruidsmake-up wordt altijd voorafgegaan met een proef make-up in de weken voorafgaand aan de grote dag. Hierin worden al jouw wensen besproken en wordt de perfecte make-up look gemaakt, net zo lang totdat je helemaal tevreden bent. De bruidsmake-up op de trouwdag kan op locatie worden gedaan in de omgeving Apeldoorn.

Ook voor de bruidsmeisjes en/of de (schoon)moeder van de bruid kunnen wij de make-up verzorgen!

Intake gesprek Gratis
Proefmake-up € 50
Bruidsmake-up (evt. op locatie) € 50
Meerwaarde locatie buiten de omgeving Apeldoorn € 15
Make-up voor familie/vrienden € 25 per persoon

Portfolio

Laatste actie

Verwen arrangement

Nieuwe aanbiedingen! Wij zijn blij dat wij als contactberoep open mogen blijven en geven de grootste zorg aan de hygiëne en veiligheid voor zowel onszelf als voor jullie. Om deze corona tijd wat op te leuken hebben wij 3 mooie arrangementen samengesteld! Kies voor het Enjoy, Verwen of De Luxe arrangement en geniet van de

Maak een afspraak

Na het invullen van onderstaande nemen wij contact met je op voor de definitieve afspraak.

Voorkeur dag & tijd:

Welke behandeling(en)?

Make-up voor speciale gelegenheidMake-up atelier workshopBeauty School workshopVIP Beauty Experience Workshop(Proef-) Bruidsmake-up

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacyvoorwaarden

Gezicht

Make-up

Manicure

Wij werken met