Een gratis adviesgesprek!

Laat je huid eens goed bekijken door een specialist! Een huid is niet alleen droog, normaal of vet. Iedere huid is anders en gecombineerd. Wij meten je huid op aan de hand van 48 soorten huidtypen. Dit heeft te maken met de conditie van je huid en de structuur. Een huid met veel onzuiverheden kan alsnog vochtarm zijn en heeft daardoor andere werkstoffen in een product nodig dan alleen werkstoffen voor een vette huid. Pas als je de juiste producten gaat gebruiken zie je resultaat!

Ook ben je altijd welkom voor gratis make-up advies. Welke foundation past het beste bij je en welke kleuren oogschaduw? Hoe maak je je ogen groter en geef je meer contouren in je gezicht?

Wil je echt uitgebreid advies en wil je leren hoe je je zelf het mooiste make-up aan kunt brengen? Kijk dan eens bij onze make-up workshops! Deze kan heel persoonlijk alleen worden gedaan of maximaal met zijn 4en (grotere groepen in overleg). Zie: (link make-up workshops)

 

 

Gebruik deze actie

  Wanneer wil je de actie gebruiken?

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacyverklaring

  Overige acties

  OPEN

  We zijn weer open! Elske is weer begonnen met werken na haar verlof, maar bouwt het nog rustig op. We zijn nog niet helemaal volgens de openingstijden geopend. Wil je dus langskomen of een afspraak maken, stuur ons gerust een berichtje! Nieuwe openingstijden worden: Dinsdag: 9.30 – 17.30 uur Donderdag: 11.00 – 20.00 uur Vrijdag:

  Nog even geduld…

  Inmiddels is Elske bevallen van haar tweeling Faber & Hugo! In september nemen wij zelf contact met je op als je klant bij ons bent. Mocht je een nieuwe klant zijn en een afspraak willen maken, stuur ons dan gerust een bericht via deze website. Voor nu is de winkel & salon nog bereikbaar via

  Nieuws!

  Dit jaar is even anders dan voorgaande jaren… Want Elske is in verwachting van een tweeling! Wat betekent dit voor de winkel & salon? Winkel (voor producten) Vanaf 7 april alleen op afspraak te bezoeken, we ontvangen graag een bericht met welke producten je graag zou willen, dan wordt het voor je klaargelegd in de

  Vakantie

  Graag tot ziens!

  Wij werken met