Geef jezelf een mini behandeling thuis

Geef je huid wat extra aandacht in deze tijden van veel thuis zitten!

Stap 1. Reinig je huid met een milde gezichtsreiniging (bijv. de Extra mild massage cleanser & Extremely soft lotion)
Een goede reiniging bestaat uit een milk of face wash afgestemd op jouw huidtype, die je met de handen inmasseerd en even mengt met water. Je spoelt deze goed af en je gebruikt daarna een lotion op een watje om de zuurgraad van je huid weer in balans te brengen. Een reiniging reinigt niet alleen make-up, maar vooral vet- en vuildeeltjes van buiten af (milieuvervuiling) en van binnen uit (talg en transpiratie).

Stap 2. Scrub je huid (bijv. met de Intense polishing scrub)
Met een scrub verwijder je niet alleen de dode huidcellen, maar stimuleer je tevens de doorbloeding, celdeling en stofwisseling. Erg goed dus om je huid weer in goede conditie te krijgen en te laten stralen! Gebruik niet een te grove scrub en masseer de scrub in met steeds een beetje water bij te pakken.

Stap 3. Verwen je huid met een masker (bijv. de Intensive moisturizing mask)
In een masker zitten geconcentreerde werkstoffen die je huid een heerlijke boost kunnen geven. Ga voor een intensief voedend en hydraterend masker die je huid een oppepper geeft. De meeste maskers haal je na 15 minuten er af. Zet tijdens dit kwartier heerlijk een muziekje op en je droomt eventjes alsof je in de behandelstoel in de salon ligt!
Stap 4. Breng de oogverzorging aan (bijv. de Lifting eye zone cream)
Geef wat extra aandacht aan de oogzone, dit kun je doen door een dikkere laag oogcrème te pakken en deze in te masseren rondom de ogen. Hierbij is het belangrijk dat je van binnen naar buiten masseert, zodat je gelijk de afvalstoffen afvoert en zo de eventuele donkere kringen verwijderen. En heb je hoofdpijn? Geef dan even druk met beide wijsvingers aan het begin van je wenkbrauwen. Dit punt verlicht je hoofdpijn!

Stap 5. Breng een juiste dag of nachtverzorging aan (bijv. de 24 hours nutrition)
Als laatste breng je je dag of nachtverzorging aan (vergeet je hals en decolleté niet!) en je kan er weer even tegen aan! Hopelijk zien we je gauw in de salon voor een heerlijk uitgebreide gezichtsbehandeling!

Heb je vragen over hoe je jouw huid het beste kan verzorgen of wil je producten bestellen? Je ontvangt nu tijdelijk 10 % korting op de Intense Polishing scrub! Neem contact met ons op!

Geldig t/m 11 mei 2020. Niet i.c.m. andere acties en niet inwisselbaar voor geld.

Gebruik deze actie

  Wanneer wil je de actie gebruiken?

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacyverklaring

  Overige acties

  Voorjaarsarrangement

  Nieuwe maand, nieuwe actie! ! Verlengt t/m 30 april

  Valentijnsactie

  Tip! Verras je geliefde (of jezelf;)) met deze Valentijnsactie. Ook te geven in cadeaubon vorm. Happy Valentine!

  Extra collega!

  Leuk nieuws! Sommige van jullie kennen haar misschien nog wel van 2 jaar geleden toen zij stage bij ons liep. Manon komt weer terug! Aangezien het erg druk is en ik zelf minder ben gaan werken door de tweeling, gaat Manon mij versterken in de salon! Wil je een afspraak bij haar maken, horen we

  December arrangement

  Fijne feestmaand! Gun jezelf een ontspanningsmoment in deze drukke en gezellige maand! – Ontspannende gezichtsbehandeling 60 minuten – Extra gezicht-, hals,- en decolletémassage – Een feestelijke make-up naar wens Nu voor € 75 Geldig t/m 23 december 2023  

  Wij werken met