Nieuws!

Dit jaar is even anders dan voorgaande jaren…
Want Elske is in verwachting van een tweeling!

Wat betekent dit voor de winkel & salon?

Winkel (voor producten)

Vanaf 7 april alleen op afspraak te bezoeken, we ontvangen graag een bericht met welke producten je graag zou willen, dan wordt het voor je klaargelegd in de winkel om af te halen.
Vul ons contactformulier in of whatsapp naar 0612363257.

Salon (voor behandelingen)

Elske is met haar salon vanaf 14 april tijdelijk gesloten. Ingeborg van het Wellnesshuis (die bij ons in zit) kan behandelingen overnemen mits haar agenda dat toelaat.
Mail naar hetwellnesshuis@outlook.com of whatsapp naar 0642517343.

Uiteraard komt Elske weer terug, wanneer dat zal zijn zullen wij natuurlijk vermelden op de website.
Bij vragen, neem gerust contact met ons op!

Heel graag tot ziens!

Gebruik deze actie

  Wanneer wil je de actie gebruiken?

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacyverklaring

  Overige acties

  OPEN

  We zijn weer open! Elske is weer begonnen met werken na haar verlof, maar bouwt het nog rustig op. We zijn nog niet helemaal volgens de openingstijden geopend. Wil je dus langskomen of een afspraak maken, stuur ons gerust een berichtje! Nieuwe openingstijden worden: Dinsdag: 9.30 – 17.30 uur Donderdag: 11.00 – 20.00 uur Vrijdag:

  Nog even geduld…

  Inmiddels is Elske bevallen van haar tweeling Faber & Hugo! In september nemen wij zelf contact met je op als je klant bij ons bent. Mocht je een nieuwe klant zijn en een afspraak willen maken, stuur ons dan gerust een bericht via deze website. Voor nu is de winkel & salon nog bereikbaar via

  Nieuws!

  Dit jaar is even anders dan voorgaande jaren… Want Elske is in verwachting van een tweeling! Wat betekent dit voor de winkel & salon? Winkel (voor producten) Vanaf 7 april alleen op afspraak te bezoeken, we ontvangen graag een bericht met welke producten je graag zou willen, dan wordt het voor je klaargelegd in de

  Vakantie

  Graag tot ziens!

  Wij werken met