Nog even geduld...

Inmiddels is Elske bevallen van haar tweeling Faber & Hugo!

In september nemen wij zelf contact met je op als je klant bij ons bent. Mocht je een nieuwe klant zijn en een afspraak willen maken, stuur ons dan gerust een bericht via deze website.

Voor nu is de winkel & salon nog bereikbaar via onderstaande gegevens:

Winkel (voor producten)

Alleen op afspraak te bezoeken, we ontvangen graag een bericht met welke producten je graag zou willen, dan wordt het voor je klaargelegd in de winkel om af te halen.
Vul ons contactformulier in of whatsapp naar 0612363257.

Salon (voor behandelingen)

De salon is nog eventjes gesloten vanwege verlof. Stuur gerust een bericht als je een afspraak wilt plannen wanneer wij weer open gaan. Vul ons contactformulier in of whatsapp naar 0612363257.

Elske gaat nog even volop genieten van haar kleintjes en ziet jullie straks heel graag weer in de salon!

Gebruik deze actie

  Wanneer wil je de actie gebruiken?

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacyverklaring

  Overige acties

  OPEN

  We zijn weer open! Elske is weer begonnen met werken na haar verlof, maar bouwt het nog rustig op. We zijn nog niet helemaal volgens de openingstijden geopend. Wil je dus langskomen of een afspraak maken, stuur ons gerust een berichtje! Nieuwe openingstijden worden: Dinsdag: 9.30 – 17.30 uur Donderdag: 11.00 – 20.00 uur Vrijdag:

  Nog even geduld…

  Inmiddels is Elske bevallen van haar tweeling Faber & Hugo! In september nemen wij zelf contact met je op als je klant bij ons bent. Mocht je een nieuwe klant zijn en een afspraak willen maken, stuur ons dan gerust een bericht via deze website. Voor nu is de winkel & salon nog bereikbaar via

  Nieuws!

  Dit jaar is even anders dan voorgaande jaren… Want Elske is in verwachting van een tweeling! Wat betekent dit voor de winkel & salon? Winkel (voor producten) Vanaf 7 april alleen op afspraak te bezoeken, we ontvangen graag een bericht met welke producten je graag zou willen, dan wordt het voor je klaargelegd in de

  Vakantie

  Graag tot ziens!

  Wij werken met