Over ons

Elske van den Bussche is in september 2013 samen met Ariane Inden Cosmetics begonnen met de schoonheidssalon Ariane Inden Apeldoorn V.O.F aan de Beekstraat 5. In 2017 is zij zelfstandig met de salon verder gegaan onder de naam Beauty Store & Salons Apeldoorn. De salon is volledig volgens het concept van het cosmetica merk Ariane Inden. Een vooruitstrevend merk, dat bekend staat om haar natuur-, dier- en milieuvriendelijkheid.
De schoonheidsbehandelingen zijn gericht op het verbeteren van de huidconditie, huidveroudering tegengaan, het ontspannen en genieten van de behandeling en je daarna mooier en zelfverzekerder voelen door een mooi geaccentueerde make-up.

Ontmoet ons team

Elske

Iedere dag sta ik met veel plezier en passie in de salon om klanten te verwelkomen, te adviseren en te behandelen. Ik vind het mooi om te zien dat als een klant gestrest binnenkomt, vervolgens totaal ontspannen en zelfverzekerder de deur uit gaat. De combinatie van de huid verbeteren en mooier maken, met de ontspanning van een behandeling die iedereen goed doet. Even een moment voor jezelf! Een paar weetjes over mijzelf: sinds 2010 ben ik schoonheidsspecialiste, ik woon sinds 2019 samen met mijn vriend Ruben in Dieren, ik houd van mooie verre reizen maken en ik kan iedere dag wel Italiaans eten!

Manon

Sinds afgelopen juni ben ik schoonheidsspecialiste en dit jaar volg ik nog enkele specialisaties zoals acne behandelingen en shiatsu massages. Hiervoor ben ik op de donderdag en vrijdag in de salon. Ik heb gekozen voor dit vak omdat ik graag met mensen werk en mijn passie heb gevonden in de uiterlijke verzorging. Ik geef met veel plezier ontspannende gezichtsbehandelingen, epileren, harsen en manicure behandelingen. Het lijkt mij leuk als je een behandeling bij mij boekt!

Ingeborg

Sinds 2018 zit ik met mijn salon gevestigd bij Beauty Store & Salons Apeldoorn. Je kan bij mij terecht voor huidverbetering behandelingen (kruidenpeeling van Schrammek, bindweefselmassage en de 'Be Lifted' behandeling), pedicure behandelingen en ontspannende lichaammassages. Ik sta met mijn salon voor hoge kwaliteit van de behandelingen. Ik wil dat mijn klanten met een goed gevoel de deur uitgaan en ze ook voelen dat ze een fijne behandeling gehad hebben. Of het nu gaat om een ontspannende massage, weer lekker kunnen lopen na een pedicure behandeling of een heerlijk zachte en goed verzorgde huid na een gezichtsbehandeling. Alles moet perfect zijn! Van top tot teen! Neem een kijkje op www.hetwellnesshuis.nl.

Neem contact op

Heb je vragen of opmerkingen?

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacyvoorwaarden

Wij werken met