Over ons

Elske van den Bussche is in september 2013 samen met Ariane Inden Cosmetics begonnen met de schoonheidssalon Ariane Inden Apeldoorn V.O.F aan de Beekstraat 5. In 2017 is zij zelfstandig met de salon verder gegaan onder de naam Beauty Store & Salons Apeldoorn. De salon is volledig volgens het concept van het luxe cosmetica merk Ariane Inden. Een vooruitstrevend merk, dat bekend staat om haar natuur-, dier- en milieuvriendelijkheid.
De schoonheidsbehandelingen zijn gericht op het verbeteren van de huidconditie, huidveroudering tegengaan, het ontspannen en genieten van de behandeling en je daarna mooier en zelfverzekerder voelen door een mooi geaccentueerde make-up.

Ontmoet ons team

Elske

Sinds 2010 ben ik schoonheidsspecialiste en in 2013 ben ik de uitdaging van een eigen salon aangegaan met Ariane Inden. De salon bestaat nu 7,5 jaar en iedere dag sta ik met veel plezier en passie in de salon om klanten te verwelkomen, te adviseren en te behandelen. Ik vind het geweldig om te zien dat als een klant gestrest binnenkomt, vervolgens totaal ontspannen en zelfverzekerder de deur uit gaat. De combinatie van de huid verbeteren en mooier maken, met de ontspanning van een behandeling die iedereen goed doet. Even een moment voor jezelf!

Manon

Afgelopen jaar heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste afgerond en dit jaar volg ik nog enkele specialisaties zoals acne behandelingen en shiatsu massages. Op de donderdag en vrijdag ben ik in de salon te vinden. Ik heb gekozen voor dit vak omdat ik graag met mensen werk en mijn passie heb gevonden in de uiterlijke verzorging. Ik geef met veel plezier ontspannende gezichtsbehandelingen, epileren, harsen en manicure behandelingen. Hopelijk zie ik je snel in de salon!

Ingeborg

Sinds 2018 zit ik met mijn eigen salon gevestigd bij Beauty Store & Salons Apeldoorn. Je kan bij mij terecht voor huidverbetering behandelingen (kruidenpeeling van Schrammek, bindweefselmassage en de 'Be Lifted' behandeling), pedicure behandelingen en ontspannende lichaammassages. Neem eens een kijkje op www.hetwellnesshuis.nl!

Neem contact op

Heb je vragen of opmerkingen?

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacyvoorwaarden

    Wij werken met