Over ons

Elske van den Bussche is in september 2013 samen met Ariane Inden Cosmetics begonnen met de schoonheidssalon Ariane Inden Apeldoorn V.O.F. aan de Beekstraat 5. In 2017 is zij zelfstandig met de salon verder gegaan onder de naam Beauty Store & Salons Apeldoorn. De salon is volledig volgens het concept van het luxe cosmetica merk Ariane Inden. Een vooruitstrevend merk, dat bekend staat om haar natuur-, dier- en milieuvriendelijkheid.
De schoonheidsbehandelingen zijn gericht op het verbeteren van de huidconditie, huidveroudering tegengaan, het ontspannen en genieten van de behandeling en je daarna mooier en zelfverzekerder voelen door een mooi geaccentueerde make-up.

Ontmoet ons team

Elske

Sinds 2010 ben ik schoonheidsspecialiste en in 2013 ben ik de uitdaging van een eigen salon aangegaan met Ariane Inden. De salon bestaat nu 10 jaar en iedere dag sta ik met veel plezier en passie in de salon om klanten te verwelkomen, te adviseren en te behandelen. Ik vind het geweldig om te zien dat als een klant gestresst binnenkomt, vervolgens totaal ontspannen en zelfverzekerder de deur uit gaat. De combinatie van de huid verbeteren en mooier maken, met de ontspanning van een behandeling die iedereen goed doet. Even een moment voor jezelf!

Manon

Mijn specialisaties zijn acné, chemische peelings, bindweefselmassage en lichaamsmassages. Bekijk de behandelingen op de webiste en bij vragen, neem gerust contact met ons op! Ik hoop je te zien in de salon!

Neem contact op

Heb je vragen of opmerkingen?

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacyverklaring

    Wij werken met