Vernieuwde reinigingen

De populaire reinigingen, nu in een mooie duurzame aluminium flacon en met de heerlijke geur van de Basic parfum.

De Extra Mild Massage Cleanser & de Gentle Purifying Face Wash zitten in een nieuw milieuvriendelijk jasje en  hebben een heerlijke geurbeleving. Ervaar het salon gevoel even bij je thuis!

Een goede reiniging is de basis van een juiste huidverzorging. Je huid iedere dag verzorgen met een crème, zónder eerst te reinigen zorgt ervoor dat je crème niet optimaal wordt opgenomen door je huid. En dat is natuurlijk zonde. Je reinigt ’s ochtends de huid van overtollig talg welke in de nacht is aangemaakt (hiermee voorkom je al veel mee-eters en verstoppingen) en ’s avonds vanwege de schadelijke milieu-invloeden, welke vooral zorgen voor veroudering van je huid. Ook al draag je dus geen make-up, sla de reiniging nooit over!

Benieuwd naar de reiniging? Vraag een minipotje aan en we geven je advies over welke reiniging bij jouw huid past.

Gebruik deze actie

  Wanneer wil je de actie gebruiken?

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacyverklaring

  Overige acties

  OPEN

  We zijn weer open! Elske is weer begonnen met werken na haar verlof, maar bouwt het nog rustig op. We zijn nog niet helemaal volgens de openingstijden geopend. Wil je dus langskomen of een afspraak maken, stuur ons gerust een berichtje! Nieuwe openingstijden worden: Dinsdag: 9.30 – 17.30 uur Donderdag: 11.00 – 20.00 uur Vrijdag:

  Nog even geduld…

  Inmiddels is Elske bevallen van haar tweeling Faber & Hugo! In september nemen wij zelf contact met je op als je klant bij ons bent. Mocht je een nieuwe klant zijn en een afspraak willen maken, stuur ons dan gerust een bericht via deze website. Voor nu is de winkel & salon nog bereikbaar via

  Nieuws!

  Dit jaar is even anders dan voorgaande jaren… Want Elske is in verwachting van een tweeling! Wat betekent dit voor de winkel & salon? Winkel (voor producten) Vanaf 7 april alleen op afspraak te bezoeken, we ontvangen graag een bericht met welke producten je graag zou willen, dan wordt het voor je klaargelegd in de

  Vakantie

  Graag tot ziens!

  Wij werken met