VITAIA feel your beauty

Beauty from within

Voor een mooie huid die in balans is zijn er meerdere factoren die meetellen. Een gezonde leefstijl, eetpatroon en de juiste cosmetica producten zijn daar voorbeelden van.

VITAIA voedingssupplementen zijn een mooie krachtige aanvulling daarop, als je merkt dat je huid nog niet in balans is of als je extra aandacht wilt voor de versteviging van je huid (aanmaak van collageen).

 • 100% natuurlijk
 • Resultaat binnen 3 tot 10 weken
 • Wetenschappelijk ontwikkeld in samenwerking met experts in voeding en gezondheid

Vanaf heden verkrijgbaar in onze salon, vraag advies voor welk voedingssupplement het beste bij jou past voor het mooiste resultaat!

Onder andere in het assortiment:

 1. Squeaky Clean – Dè detox voor jouw lichaam, perfect bij een onrustige huid met puistjes.
 2. Heroes of the Night – Helpt jouw huid te verbeteren terwijl je slaapt en werkt rustgevend.
 3. Facelift in a Bottle – Zorgt voor een stevige, gladde en gehydrateerde huid (aanmaak van collageen).
 4. You Nailed It! – Versterkt haar en nagels en vermindert het splijten en breken van broze nagels.

Gebruik deze actie

  Wanneer wil je de actie gebruiken?

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacyverklaring

  Overige acties

  Let op

  Beste klant, Van dinsdag 7 juni t/m zaterdag 25 juni hebben wij aangepaste openingstijden vanwege vakantie. Di: 9.30 – 14.00 (7 & 21 juni) Wo & do: gesloten Vr: 9.30 – 17.30 (10 & 24 juni) Za: 9.30 – 14.00 (11 & 18 juni) Excuses voor het eventuele ongemak. Voor het maken / verplaatsen van

  Lente!

  Een nieuw seizoen zorgt voor een nieuw arrangement inclusief diepere peeling en huidvernieuwend serum. En natuurlijk een mooie make-up!

  We zijn weer open!

  We zijn heel blij dat we weer open mogen! En om die blijdschap te delen een arrangement om gewoon heel blij van te worden!

  Salon gesloten

  Helaas mogen we met de salon niet geopend zijn vanwege de lockdown. Maar… cadeaus of producten bestellen blijft natuurlijk gewoon mogelijk! App ons gerust je wensen door en wij zorgen ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk bij jou is! Graag wensen wij iedereen ondanks de lockdown hele fijne feestdagen!  

  Wij werken met