VITAIA feel your beauty

Beauty from within

Voor een mooie huid die in balans is zijn er meerdere factoren die meetellen. Een gezonde leefstijl, eetpatroon en de juiste cosmetica producten zijn daar voorbeelden van.

VITAIA voedingssupplementen zijn een mooie krachtige aanvulling daarop, als je merkt dat je huid nog niet in balans is of als je extra aandacht wilt voor de versteviging van je huid (aanmaak van collageen).

 • 100% natuurlijk
 • Resultaat binnen 3 tot 10 weken
 • Wetenschappelijk ontwikkeld in samenwerking met experts in voeding en gezondheid

Vanaf heden verkrijgbaar in onze salon, vraag advies voor welk voedingssupplement het beste bij jou past voor het mooiste resultaat!

Onder andere in het assortiment:

 1. Squeaky Clean – Dè detox voor jouw lichaam, perfect bij een onrustige huid met puistjes.
 2. Heroes of the Night – Helpt jouw huid te verbeteren terwijl je slaapt en werkt rustgevend.
 3. Facelift in a Bottle – Zorgt voor een stevige, gladde en gehydrateerde huid (aanmaak van collageen).
 4. You Nailed It! – Versterkt haar en nagels en vermindert het splijten en breken van broze nagels.

Gebruik deze actie

  Wanneer wil je de actie gebruiken?

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacyverklaring

  Overige acties

  OPEN

  We zijn weer open! Elske is weer begonnen met werken na haar verlof, maar bouwt het nog rustig op. We zijn nog niet helemaal volgens de openingstijden geopend. Wil je dus langskomen of een afspraak maken, stuur ons gerust een berichtje! Nieuwe openingstijden worden: Dinsdag: 9.30 – 17.30 uur Donderdag: 11.00 – 20.00 uur Vrijdag:

  Nog even geduld…

  Inmiddels is Elske bevallen van haar tweeling Faber & Hugo! In september nemen wij zelf contact met je op als je klant bij ons bent. Mocht je een nieuwe klant zijn en een afspraak willen maken, stuur ons dan gerust een bericht via deze website. Voor nu is de winkel & salon nog bereikbaar via

  Nieuws!

  Dit jaar is even anders dan voorgaande jaren… Want Elske is in verwachting van een tweeling! Wat betekent dit voor de winkel & salon? Winkel (voor producten) Vanaf 7 april alleen op afspraak te bezoeken, we ontvangen graag een bericht met welke producten je graag zou willen, dan wordt het voor je klaargelegd in de

  Vakantie

  Graag tot ziens!

  Wij werken met