Zomers parfum Zuni

Een sensueel, warm en vooral zacht parfum welke heerlijk is voor warme zomerse dagen! Ook is de parfum ontwikkeld voor moeders van baby’s en kleine kinderen. Een heel licht, subtiel en natuurlijk parfum dat wanneer gedragen door de moeder als zacht, aangenaam en fijn wordt ervaren door het kind.

Het parfum Zuni is subtiel en door de unieke grondstoffen toch de hele dag aanwezig. De naam Zuni is afkomstig van de Zuni Indianenstam uit Arizona (VS) en staat voor zonnegod. Het symboliseert warmte, licht, geluk en ge’zon’dheid.

Wanneer je de flacon schudt dan zie je een sprankelende soft touch van goud. De kleur van de zon. Op je huid geeft het goud een subtiel sprankelend effect!

Top note (de top):
aldehyde, bergamot, grapefruit, mandarijn, jeneverbes, lavendel, anijsnoten.
Middle note (het hart):
jasmijn, heliotropine, witte zomerbloemen, peer.
Base note (de basis):
cederhout, balsamisch amber, vanille, tonka bonen, poederig coumarine, muskus

Nu 10% korting op de 4 inhoudsmaten (15, 20, 50 & 100 ml)
Geldig t/m 31 juli 2020

Gebruik deze actie

  Wanneer wil je de actie gebruiken?

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacyverklaring

  Overige acties

  Valentijnsactie

  Tip! Verras je geliefde (of jezelf;)) met deze Valentijnsactie. Ook te geven in cadeaubon vorm. Happy Valentine!

  Extra collega!

  Leuk nieuws! Sommige van jullie kennen haar misschien nog wel van 2 jaar geleden toen zij stage bij ons liep. Manon komt weer terug! Aangezien het erg druk is en ik zelf minder ben gaan werken door de tweeling, gaat Manon mij versterken in de salon! Wil je een afspraak bij haar maken, horen we

  December arrangement

  Fijne feestmaand! Gun jezelf een ontspanningsmoment in deze drukke en gezellige maand! – Ontspannende gezichtsbehandeling 60 minuten – Extra gezicht-, hals,- en decolletémassage – Een feestelijke make-up naar wens Nu voor € 75 Geldig t/m 23 december 2023  

  OPEN

  We zijn weer open! Elske is weer begonnen met werken na haar verlof, maar bouwt het nog rustig op. We zijn nog niet helemaal volgens de openingstijden geopend. Wil je dus langskomen of een afspraak maken, stuur ons gerust een berichtje! Nieuwe openingstijden worden: Dinsdag: 9.30 – 17.30 uur Donderdag: 11.00 – 20.00 uur Vrijdag:

  Wij werken met