Zomers parfum Zuni

Een sensueel, warm en vooral zacht parfum welke heerlijk is voor warme zomerse dagen! Ook is de parfum ontwikkeld voor moeders van baby’s en kleine kinderen. Een heel licht, subtiel en natuurlijk parfum dat wanneer gedragen door de moeder als zacht, aangenaam en fijn wordt ervaren door het kind.

Het parfum Zuni is subtiel en door de unieke grondstoffen toch de hele dag aanwezig. De naam Zuni is afkomstig van de Zuni Indianenstam uit Arizona (VS) en staat voor zonnegod. Het symboliseert warmte, licht, geluk en ge’zon’dheid.

Wanneer je de flacon schudt dan zie je een sprankelende soft touch van goud. De kleur van de zon. Op je huid geeft het goud een subtiel sprankelend effect!

Top note (de top):
aldehyde, bergamot, grapefruit, mandarijn, jeneverbes, lavendel, anijsnoten.
Middle note (het hart):
jasmijn, heliotropine, witte zomerbloemen, peer.
Base note (de basis):
cederhout, balsamisch amber, vanille, tonka bonen, poederig coumarine, muskus

Nu 10% korting op de 4 inhoudsmaten (15, 20, 50 & 100 ml)
Geldig t/m 31 juli 2020

Gebruik deze actie

  Wanneer wil je de actie gebruiken?

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacyverklaring

  Overige acties

  OPEN

  We zijn weer open! Elske is weer begonnen met werken na haar verlof, maar bouwt het nog rustig op. We zijn nog niet helemaal volgens de openingstijden geopend. Wil je dus langskomen of een afspraak maken, stuur ons gerust een berichtje! Nieuwe openingstijden worden: Dinsdag: 9.30 – 17.30 uur Donderdag: 11.00 – 20.00 uur Vrijdag:

  Nog even geduld…

  Inmiddels is Elske bevallen van haar tweeling Faber & Hugo! In september nemen wij zelf contact met je op als je klant bij ons bent. Mocht je een nieuwe klant zijn en een afspraak willen maken, stuur ons dan gerust een bericht via deze website. Voor nu is de winkel & salon nog bereikbaar via

  Nieuws!

  Dit jaar is even anders dan voorgaande jaren… Want Elske is in verwachting van een tweeling! Wat betekent dit voor de winkel & salon? Winkel (voor producten) Vanaf 7 april alleen op afspraak te bezoeken, we ontvangen graag een bericht met welke producten je graag zou willen, dan wordt het voor je klaargelegd in de

  Vakantie

  Graag tot ziens!

  Wij werken met