Feestelijk Kennismakings arrangement

Op zoek naar een nieuwe schoonheidssalon en vind je het lastig om ‘zomaar’ ergens heen te gaan? Dit horen wij best vaak in de salon en daarom hebben wij dit leuke kennismakingsarrangement!

Maak kennis met de sfeer van de salon, de natuur-, dier- en milieuvriendelijke producten van Ariane Inden (tevens hypo-allergeen), de schoonheidsspecialiste en geniet van een heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling. Je kan al je wensen van te voren aangeven en je huidconditie wordt gemeten aan de hand van een huidanalyse apparaat. Na de behandeling krijg je specialistisch huidadvies en word je naar wens opgemaakt.
Even verwennerij en ‘me-time’!

Ter kennismaking bij onze salon kun je de eerste keer gebruik maken van ons Feestelijk kennismakingsarrangement:
De Perfect Skin 60 minuten ontspannende gezichtsbehandeling inclusief huid- en make-up advies voor € 55 (ter waarde van € 100).
Na afloop ontvang je een op jouw huid afgestemde verzorging in een miniatuur mee naar huis!

Aan deze actie zit geen datum verbonden, alleen geldig voor nieuwe klanten. Niet geldig i.c.m andere acties en/of bonnen en niet inwisselbaar voor geld.

Gebruik deze actie

  Wanneer wil je de actie gebruiken?

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacyverklaring

  Overige acties

  Voorjaarsarrangement

  Nieuwe maand, nieuwe actie! ! Verlengt t/m 30 april

  Valentijnsactie

  Tip! Verras je geliefde (of jezelf;)) met deze Valentijnsactie. Ook te geven in cadeaubon vorm. Happy Valentine!

  Extra collega!

  Leuk nieuws! Sommige van jullie kennen haar misschien nog wel van 2 jaar geleden toen zij stage bij ons liep. Manon komt weer terug! Aangezien het erg druk is en ik zelf minder ben gaan werken door de tweeling, gaat Manon mij versterken in de salon! Wil je een afspraak bij haar maken, horen we

  December arrangement

  Fijne feestmaand! Gun jezelf een ontspanningsmoment in deze drukke en gezellige maand! – Ontspannende gezichtsbehandeling 60 minuten – Extra gezicht-, hals,- en decolletémassage – Een feestelijke make-up naar wens Nu voor € 75 Geldig t/m 23 december 2023  

  Wij werken met