Feestelijk Kennismakings arrangement

Op zoek naar een nieuwe schoonheidssalon en vind je het lastig om ‘zomaar’ ergens heen te gaan? Dit horen wij best vaak in de salon en daarom hebben wij dit leuke kennismakingsarrangement!

Maak kennis met de sfeer van de salon, de natuur-, dier- en milieuvriendelijke producten van Ariane Inden (tevens hypo-allergeen), de schoonheidsspecialiste en geniet van een heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling. Je kan al je wensen van te voren aangeven en je huidconditie wordt gemeten aan de hand van een huidanalyse apparaat. Na de behandeling krijg je specialistisch huidadvies en word je naar wens opgemaakt.
Even verwennerij en ‘me-time’!

Ter kennismaking bij onze salon kun je de eerste keer gebruik maken van ons Feestelijk kennismakingsarrangement:
De Perfect Skin 60 minuten ontspannende gezichtsbehandeling inclusief huid- en make-up advies voor € 55 (ter waarde van € 100).
Na afloop ontvang je een op jouw huid afgestemde verzorging in een miniatuur mee naar huis!

Aan deze actie zit geen datum verbonden, alleen geldig voor nieuwe klanten. Niet geldig i.c.m andere acties en/of bonnen en niet inwisselbaar voor geld.

Gebruik deze actie

  Wanneer wil je de actie gebruiken?

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacyverklaring

  Overige acties

  OPEN

  We zijn weer open! Elske is weer begonnen met werken na haar verlof, maar bouwt het nog rustig op. We zijn nog niet helemaal volgens de openingstijden geopend. Wil je dus langskomen of een afspraak maken, stuur ons gerust een berichtje! Nieuwe openingstijden worden: Dinsdag: 9.30 – 17.30 uur Donderdag: 11.00 – 20.00 uur Vrijdag:

  Nog even geduld…

  Inmiddels is Elske bevallen van haar tweeling Faber & Hugo! In september nemen wij zelf contact met je op als je klant bij ons bent. Mocht je een nieuwe klant zijn en een afspraak willen maken, stuur ons dan gerust een bericht via deze website. Voor nu is de winkel & salon nog bereikbaar via

  Nieuws!

  Dit jaar is even anders dan voorgaande jaren… Want Elske is in verwachting van een tweeling! Wat betekent dit voor de winkel & salon? Winkel (voor producten) Vanaf 7 april alleen op afspraak te bezoeken, we ontvangen graag een bericht met welke producten je graag zou willen, dan wordt het voor je klaargelegd in de

  Vakantie

  Graag tot ziens!

  Wij werken met